Hai.. selamat datang ke blog aku yang kurang menarik tp membuat tertarik sampai ko melihatnya :p

Wednesday, December 7, 2011

~Hidup Baru Azam Baru~




Hai semua...
Dah lama dah aku tak update blog aku.. kesian kat blog aku kan?
Sampai Miss Gee olok blog aku kolot, tak pandai nak update..
Nak buat camna, material kurang.. pastu masa sangat terbatas..
Takpa, pasne aku akan mula mengaktifkan kembali blog aku... 
Okla , apa-apapun aku nak cerita kat korang something ne .. jeng3

Aku sekarang ne Blaja kat UMSKAL ok? Tgokla sendiri :p
Selama ne aku rahsiakan dari kengkawan seMatrix ngan aku sebab aku malu babe :(
Apa taknya, punya semangat aku nak masuk U kat semenanjung.. tetiba ja, terbuang.. adeh !
Hahahahhaa.. kejam punya hidup tp apa leh buat kan?
Okok , nak cerita satu lagi sebelum aku tido jap..
Baru-baru ne, adek aku A.K.A Qhairul Roderick  (Korang tgokla muka dia k, alang-alang add sekali :p)
Dia dapat 4.0 kat matrix ! cayala bro .. ada penerus menjadi doktor ne .. hehehe
Kata Miss Gee lagi kepada aku " eh, ko tak jeles adik ko dapat 4.0?"
Ah ah kan.. aku jeles tak?

Jawabnya... TAK ..
Sebab?
Sebab dia adik aku dan aku sangat bangga akan dia !
HAHAHAHAHAHAHA...
Setiap kali aku nampak dia, aku hairan macam mna dia bole jadi camtu..
Maybe sebab dia dah biasa dengan ***** menjadikan dia tabah..
(apa maksud *****? kau carila sendiri k :p)
Anyway, congratz my Bro ! Gua caya sama loe :p
Pasne , giliran adik aku, the one and only pompuan k, yang akan amek result PMR..
Sapa dia ? Nama dia Natasha Shafiqah atau Tayut ! 
Good Luck to her .. mudah2an straight macam Mumun ..
(Walau aku tak berapa yakin kiranya :p)

Sampai di sini sahaja coretanku malam ini ok?
Esok ada kelas pagi jam 8 mak ooiii !!!

Nite Comel's :D

2 comments:

missgee said...

Hai,
Selamat menjadi blogger Tegar!!
Semoga Berjaya :P

Ah Dean The Great said...

hahaha... terima kasih daun keladi..
sekarang tersangat bz..
masa yang ada jarang tercari...
post baru nanti2..
tp jangan lupa datang lagi :p

P/S~ hampeh kan pantun ne? haha

Post a Comment

Kalau nak Comment , Di alu-alukan :D